Hobbyer

En hobby eller flere skal man jo ha….

Min kjæreste hobby har nok vært båtliv og fiske på speilblankt hav med måkeskrik og fiskekassen full, men hver ting til sin tid, som det heter. Nå er båten solgt og en bobil har tatt plassen både på parkeringsplassen og i hjertet.

Jeg har samlet på 78-plater, og viser gjerne frem innholdet i data-arkivet.  Selve platene har funnet veien til Bergen, og vil omsider fylle hyllene i Jan Eggum sitt musikkmuseum, men alle platene er digitalisert og vil derfor være tilgjengelig som lyd.

Det har blitt noen grammofoner i samlingen også, men nå blir det meste overlatt til andre

Når vi er i Trondheim på sommerstid tar jeg gjerne en runde golf  sammen med min gode venn Rolf Terje Larsen

Digitalisering av lyd og bilder er også en spennende hobby. Gamle lydbånd, plater og bilder får nytt liv. Så har du noe du skulle ha tatt vare på for ettertiden på dette området, hjelper jeg gjerne.

Med nytt fotoapparat blir det fort store album, men nå vil datalagring fort ta over det meste. Snart håper jeg å kunne presentere noen av blinkskuddene her.

Å bygge hus er både moro og inspirerende, og det er jo litt godt å tenke på at en har satt spor som varer en stund.

Lyd og bilde hører ofte sammen. Ta gjerne en titt på Småfuglene, og klikk på navnet på fuglen så får du høre hvordan den låter i naturen, og kanskje et hint om hvor den er å finne.

Amatørradiolisens  som LA7AH siden 1961     

Slektsforsking er spennende og morsomt

Innimellom kan det bli puslet med Norske Frimerker og  Norske Mynter

Når det er bar mark og godt vær, og det ikke er andre oppgaver som venter, tar jeg gjerne en tur sammen med barnebarna på skattejakt med metalldetektoren.

Data har blitt en stor del av hverdagen, og med en CUTTING PLOTTER har det blitt laget mange morosamme saker.

Nå tar jeg imot bestillinger på båt/bil-merking, og hva som ellers skulle dukke opp av ønsker/behov.

Tekst T-skjorter ordnes også fra samme “verksted”

Når det er vinter og sommerlige sysler er lagt på hylla så blir det modellbygging i mitt lille krypinn i kjelleren på Utsikten.

Tilbake til Hjemmesiden

Livet på Utsikten, på sjøen og på Haugen