Skal det være en dekorasjon?

Jeg har en vinylskjærer. Den kan jeg bruke til å lage dekor for nær sagt hva som helst. De fleste har sett reklame på biler og skilt – dette er enkelt å tilpasse til alle. Kanskje du vil ha reklame som “Verdens beste sjåfør” eller “Master chef” på bilen din, “Hagens dronning” på gressklipperen eller kanskje “Søtest i verden” på russelua?

Logoer og motiver kan også lages. Nedenfor er eksempler på dekorasjon til dørene på rommene til barnebarna. I

tillegg til vanlig dekorasjonsfolie til skilt og reklame, så kan også trykk til t-skjorter lages på samme måte. Her er det bare fantasien som setter grenser, ta kontakt med dine ideer og vi ser hva vi kan få til!

 

 

 

Reklameskilt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *